måndag 9 november 2009

Vecka 45







Hej
Det har regnat jätte mycket denna vecka. Supertradigt, regn blåst och kallt.
I tisdags hade vi som alla andra tisdagar språkval. De som har spanska, franska och tyska är då på Oxievång. De som har engelska är på Kungshög.
Dom som har känguru matte fick springa iväg lite tidigare för att hinna cykla till Oxievång.
Vi har även börjat med utvecklingssamtalen med Lars. På samma gång ska vi få våra nya ”skriftliga omdömen”.
Vi hade svenskprov med Boris. Vi blev då testade på ordkunskap och fakta om personer som vi letat upp på Internet.
Vi har även målat våra gipsmasker som vi gjorde innan lovet. Vi målar dom i neonfärger, coolt.
I torsdags hade vi topplista det var roligt och det var bra musik. Vi hade även Borisnyhetstips.
Vi har börjat med historia och ska ha prov innan jullovet, som säkert kommer att vara svårt. Det gäller att vi planerar så det inte blir stressigt i slutet. Vi ska hinna med Vasatiden, Stormaktstiden och Frihetstiden.

I Sambafotbollen är det 5 veckor kvar sen är det slut för säsongen och då kommer alla att få något, för att vi kämpat så bra. Vi hoppas få pengar av Skåneidrotten så vi sexor kan fortsätta igen i september 2010, på Oxievång. Några har vunnit en turnering och dom ska få pris av Sergio som håller i träningen. Hans kompis Hugo som hjälper Sergio har åkt till Brasilien.
Innan jul ska vi kanske åka till Skanör och möta en grupp som Sergio har där. Vi får hoppas att det löser sig med bussen.

I fredags så var vi på bio och tittade på en film som hette En julsaga, i 3D version. De allra flesta tyckte att filmen var jättebra. Vi fick ha med oss godis men ingen dricka för det skulle inte bli så kladdigt, men 4B hade med sig dricka i alla fall.

Vi säljer bullar på helgerna. Mustafa glömde komma på den första helgen och fick nya tider denna helgen. Han missade en av dagarna och Lars grälade lite på honom. Caspian kom försent en av hans dagar.

Ha det så bra Emelie och Mustafa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar